Vragen(v)uurtje

Altijd al iets willen weten, maar nooit het lef gehad om het te durven vragen? Laat het over aan de verslaggevers van het vragen(v)uurtje! Wij vuren de vragen af en pulken antwoorden uit de slachtoffers.

Anoniem of niet anoniem, wat jij wilt. Dit is de rubriek waarin jij antwoord krijgt op jouw vragen! Zo legden wij hubinho het volgende na aan de schenen, 7 dagen spelende in handelsperiode 147.

Wat vind jij van de concurrentie in Digitaliƫ en wie zie jij als grootste concurrent?

“Heel veel concurrentie is er al tijdje niet meer, door de paar leerlingen zijn een paar producten nu wel dubbel bezet en dat vind ik mooi. Al is monopolie hebben ook niet erg. Wie ik als grootste concurrent zie, qua plaats niemand want ik sta 113de op het moment dus ik doe voor spek en bonen mee. Qua product? puddifoot want hij doet ook plastic net als ik.”

Vervolgens vuurde hubinho de volgende vraag af op Rats!:

Waar ga je naartoe verhuizen komende periode?

“Goh, geen makkelijke vraag, aangezien ik er zelf nog niet uit ben. Ik zou op dit moment zeggen dat er 33% kans is dat ik in DigitaliĆ« blijf, 33% dat ik naar mijn roots in Virtua ga en 33% dat ik in CyberiĆ« ga wonen. Dat laat 1% kans over dat ik naar Ibisha Island ga, maar die is eerder symbolisch.”

Ook weten wat Rats! altijd al heeft willen weten? Volgende week is er weer een nieuw Vragen(v)uurtje!