Onderwijs in Cyberië, heb jij de toekomst?

Met ingang van deze handelsperiode was het in Cyberië weer mogelijk om examens te doen. Daar is aardig wat gebruik van gemaakt.

Tot nu toe zijn er 21 diploma’s uitgereikt en er zullen er mogelijk nog meer volgen. Op dit moment zijn er echt nog steeds weinig mensen die de mogelijkheid hebben om het onderwijs in Cyberië een boost te geven door bijvoorbeeld een school te beginnen. Dit kan echter een lucratieve handel zijn, als je daadwerkelijk kosten zou berekenen voor het afnemen van examens.

Voor alle mogelijkheden is het verstandig om het Cyberisch wetboek na te lezen voor wat betreft onderwijs en misschien is het verstandig om nog examens te gaan aanvragen zodat er meteen begin volgende handelsperiode kan begonnen worden met een school. Het is nu niet in te schatten of er volgende ronde de mogelijkheid is om examen te doen, aangezien onderwijs geregeld dient te worden door de President en het niet bekend is wie de President wordt en wie er allemaal in Cyberië aanwezig zullen zijn om examens af te nemen. Grijp dus nu nog je kans!