Alleen de vliegtuigen missen nog?

De zon begint langzaam onder te gaan in Kronenburg. Het is tijd voor een laatste ronde langs de winkels. De winkels zijn waar mogelijk vol met leuke spulletjes. Niet voor toeristen maar voor de bewoners van de steden.

Vanaf waar je ook kijkt zie je de gebouwde torens. Of je nu tussen de laatste paar bomen staat of ver op de olie of goudvelden, de torens zijn overal zichtbaar. In de verte zijn zelfs de torens van de andere steden te zien. De check van de winkels zit er ondertussen op. Tijd om de garage te controleren. Snel alle auto’s afvullen met benzine, met de poetsdoek de binnenkant weer netjes maken en aan de buitenzijde met de waterspuit het ergste vuil eraf halen. De groep taxi’s en trucks die deze nacht dienst hebben rijden de garage uit om stand-by te staan wanneer klanten daarvan gebruik willen maken.

Vanaf de taxi’s is het door mijn kantoor om de schepen te controleren. De zes Awesome Aircraft Carriers liggen ingepland en er worden veel containers in en uitgeladen in de verschillende havens. Voldaan loop ik naar mijn verdieping in de toren. Kijkend vanuit het raam rijst de vraag, zoveel veranderingen. Steden die weer toegankelijk zijn vol met grondstoffen, super grote schepen die de naam Aircraft Carrier dragen. Aircraft Carrier, zou dat een hint zijn? Welke verrassingen hebben de komende dagen nog meer voor ons in petto?