Stoelendans in het buitenland

Niet alleen in Cyberië hebben we een tekort aan politiek geëngageerde personen, ook in Virtua lijkt dit het feit. Bij elke passage van mij op het hoofdkantoor van Federal Government zie ik president Sesam met aanvraagformulieren voor het benoemen of van een nieuw lid van zijn landelijk bestuur of het ontslaan van één.

Al lijkt zijn vicepresident Jezal het daar niet altijd mee eens. Eerder deze week moet de wanhoop zo groot geweest zijn dat er zelfs getracht werd om inwoners van Cyberië op te nemen in hun nationaal bestuur. Met een beperkt aantal ervaren inwoners die niet genieten van hun verlof en een hoop nieuwe inwoners staat de president van Virtua voor een lastige taak. Wij wensen hem veel sterkte en goede moed in het volhouden van zijn taken.

Ook in Ibisha heeft er een stoelendans plaatsgevonden, Zo heeft Leonardo_Alvarez de stoel van burgemeester overgenomen van Tresias Aegirsson vermits deze in tijdsnood kwam om zijn stad als een goede huisvader te beheren met de toeloop van nieuwe inwoners. Ook Leonardo_Alvarez wensen we veel succes met zijn dubbele job in Ibisha