Imperialistische kijk op Digitalië

Velen in onze federatie kennen Digitalië als een libertair land met vele mogelijkheden. Velen zullen dit betwisten: ‘Ze kennen toch maar een monarchie?’. De Digitalianen, een gehard volk dat enkel vrijheid kan omschrijven als het recht om te schieten en te stelen. Dit is het libertaire dat zijn volk in volle (radicale?) vrijheid laat leven.

Ondanks al het voorgaande geloof ik fanatiek in het recht van schieten en stelen. Toch merk ik dat dit volk verloren loopt in zijn eigen groepsgeest en mentaliteit. Werken ze niet telkens tegen elkaar? Bestelen Digitalianen niet onbestraft hun medeburgers met als excuus dat het hun concurrenten zijn? Werken ze niet naast elkaar dan eerder met elkaar?

Toch zijn ze allen Digitaliaan. Allen crimineel. Ondanks deze ontwikkelingen in de Digitaliaanse maatschappij hebben wij, Digitalianen de meest verfijnde en superieure samenstelling van de federatie. De volksgezinde monarchie, ondanks zijn historische tekortkomingen heeft zijn volk altijd door de moeilijke tijden geleidt. Toch kunnen wij, Digitalianen beter presteren. We dienen ons te verenigen, zowel op sociaal als economisch vlak. Nu, een collectie van individuen. In de imperialistische visie, een individuele collectie!

Samenwerken is een cruciaal woord in de Imperialistische leer, toch kent het geharde Digitalië niet meer het curriculum van de Imperialistische leer. De Militie heeft als missie deze over te brengen op het grootste Digitaliaanse volk.