Verhoogde staat van paraatheid in Cyberië?

Het anders zo rustige Cyberië wordt de laatste dagen opgeschrikt door bommen & het geluid van zoevende kogels. Na enkele rustige handelsperiodes in Cyberië vliegen de kogels nu weer in het rond.

Onder de bekendste slachtoffers van deze moorden vallen onder andere vicepresident jackot en mayor van Zwollar A Lontra. Volgens bepaalde krantenberichten zouden er nog meer slachtoffers gevallen zijn. Maar het is toch opvallend dat er zoveel politiek geëngageerde personen onder de slachtoffers zijn. Ook mayor van Roebelarendsveen martijn5 kwam gisteren bij mij smeken voor een kamer in mijn hotel nadat hij in zijn eigen stad reeds zwaar beschoten was. Maar dit zorgde alleen voor een opschuiven van de criminaliteit van Roebelarendsveen & Zwollar richting Kronenburg.

Onze presidente Plastic dame heeft ondertussen reeds haar bezorgdheid over deze situatie uitgedrukt en alle mayors gevraagd om extra officers aan te nemen om de veiligheid van Cyberië te verzekeren. Ook zouden er volgens betrouwbare bronnen plannen zijn om onder het grote presidentiële zwembad een kogel- & bomwerende bunker te graven voor onze politici. Of dit ook gaat leiden tot het uitroepen van een verhoogde staat van paraatheid is momenteel de prangende vraag.

Ook de reden en diegene die achter deze aanslagen zitten wordt momenteel nog verder onderzocht. Voor de start van de handelsperiode waren er reeds bedreigingen aan het adres van de presidente, is dit de reden dat de mayors die haar aangesteld hebben nu bedreigd worden, om later een staatsgreep in Cyberië te plegen. Of is er opnieuw een buitenlandse stad aan het werk om Cyberië te destabiliseren en zo goedkoop met de grondstoffen te gaan lopen. Ook gaan er geruchten dat deze schietpartij iets te maken zou kunnen hebben met het behalen van de prestigieuze MC-cup hier iets mee zou kunnen te maken hebben. We laten het onderzoek over aan de speurneuzen onder onze mede-inwoners.