Zomerse invloeden

De zomerse invloeden zijn in Capitalie aangekomen. De natie van het grote geld, en tevens van de vrije politiek heeft als eerste de twee landingsbanen voor het te bouwen vliegveld klaar, de terminals moeten nog gebouwd worden, maar inmiddels wordt er al wel voldoende grond afgegraven om een compleet excuusbos aan te leggen voor het verbruik van wat Co2.

Naast de twee prachtige landingsbanen voor de toestellen van de verschillende airlines die Fortuna aan zullen doen zijn ook de hotels de lucht in geschoten. De 500 kamers eerste klas zijn al bijna bereikt en ook de overige types vol luxe blinken al aan de Capitaliaanse straten.

Tevens is er al een verkeerstoren ingericht waar ook in gewoond kan worden. Het verkeer moet wel in goede banen geleid worden. Met een verwachtte lengte van bijna een kilometer hoogte verwachten de architecten een van de hoogste gebouwen van de Federatie in gebruik te kunnen nemen als luchtverkeerstoren. Uiteraard zal er ook flink gezorgd worden voor voldoende personeel en heeft de overheid subsidie verstrekt om hiervoor ook te voorzien in accommodatie.

De banenmotor die zo’n vliegveld met zich mee brengt zal fantastisch blijken ondanks dat sommige groepperingen het ontkennen. Capitalie zal de nummer een worden in het internationale toerisme en heeft ook al subsidie verstrekt voor het aanplanten van een excuusbos. Een excuusbos? Ja, een excuusbos. In sommige groepen heerst namelijk het idee dat Co2 slecht is, terwijl plantjes en bomen deze stof opnemen en dit omzetten in zuurstof. Voldoende planten en bomen hebben dan ook veel Co2 nodig.

De overheid van Capitalie heeft al aangegeven de productie van Co2 extra te verhogen zodat de bomen extra kunnen groeien. Voor sommige is deze uitleg onvoldoende, en ook de Federale Overheid heeft zo zijn bedenkingen. Toch zal Capitalie het excuusbos planten wat ruim 100 kavels groot zal zijn. De investeringen hiervoor worden voornamelijk betaald door rijke handelaren welke Capitalie rijk is.

De strijd om de internationale toerist is losgebarsten, maar iedereen weet het eigenlijk nu al, Capitalie is het enige land die echt gek is op deze zomerse invloeden en zich voor 100% inzet om dit project tot een groots succes te maken. Aan de groentjes in Coinville, die nog niet eens een akker hebben gevonden voor deze landingsbaan, en aan de achtervolgers in Cashwijk het volgende, stop nu, dat scheelt n boel geld.