Affaire, complot of domme pech?

Afgelopen weekend werd criminal mastermind loco_tazz meerdere keren op het kantoor van het CBI gesignaleerd. Deze keer niet omdat hij zelf verdacht werd van een (zwaar)crimineel feit, maar omdat hij gefrustreerd was. Liefst tien keer had hij gepoogd mede criminal mastermind COE te beroven. Even zo vaak was hij opgepakt.

Omdat ook criminal mastermind Rockenfeller zijn tanden stukbeet op de beroving van COE wisten kwade tongen het zeker: COE staat onder de bijzonder bescherming van het CBI. Hoe harder het CBI ontkende hoe vaker de pogingen van met name loco_tazz mislukten. Was er dan toch sprake van een CBI-complot? De TMC-privé redactie acht een complot van hogere hand als onwaarschijnlijk. Wel wordt er op de redactie openlijk gespeculeerd over een affaire tussen de koning en een van de vrouwelijke CIB-agenten. De pogingen van loco_tazz liepen namelijk toevalligerwijze samen met de nachtelijke avonturen van COE en agent A.Op de TMC-politiek redactie wordt zowel de complot als de affaire theorie als onzin afgeschreven. De politiek redacteuren houden het op domme pech en/of dronken geklungel van loco_tazz. Geen enkele bekende CBI’er noch een andere opsporingsambtenaar was in de buurt tijdens diens pogingen.