Digitalië returns: Monapoli

Auteur: Loco_tazz

Monapoli – De stad waar men nog weet hoe het hoort. De stad waar spelers al een hele lange geschiedenis mee hebben en waar eigenlijk iedereen terugkeert. In dit stuk over de beste stad van Digitalië; Monapoli zullen we verschillende spelers bekijken en deze spelers op een objectieve manier beoordelen.

Monapoli is al eeuwen lang de stad waar de Digitalianen komen om hun ware ik te vinden. De meeste vinden hier hun oorsprong en dit is de plek waar men kan leren hoe zich te gedragen als Digitaliaan. Even leek het erop alsof Rednax en/of zijn alter-ego DropTablePlayers de stad kwamen verpesten maar die is gelukkig terug naar het verbannen eiland waar wij, de Digitalianen nog altijd niet van weten hoe het te noemen. Laten we het voor het gemak het eiland van de verbannen mensen noemen. Al sinds het bestaan erkent niemand in Digitalië dat eiland van de verbannen mensen niet. Er wordt gehandeld, maar niet op hoog niveau. Eigenlijk is het een soort mix tussen Digitalië en Virtua. Maar goed ik dwaal te veel af.

Monapoli dus. De mayor van Monapoli is een speler die wij allemaal kennen. Het is Podje, althans de speler die achter Podje zit. Het is namelijk zijn alter-ego uit de tussenronde van vorig jaar. Deze ervaren speler is natuurlijk een kei in alles wat maar met handel te maken heeft. Wij vinden het echter nog wel heel jammer dat hij niet met Podje naar Digitalië is gekomen. Maar de handelaar schijnt daar niet groot genoeg voor te zijn.Â

Ook is ikenco weer teruggekeerd. Al sinds vorige ronde eigenlijk maar nu weer actief. De eerste actie van deze fanatiekeling in wetten is Artikel 7 van de DL inkorten van heel veel paragrafen naar slechts 3. Dat zou toch eigenlijk met ieder wetsartikel moeten gebeuren.

Ook ikzelf ben weer teruggekeerd en om even mezelf een veer in mijn bips te steken, ik ben natuurlijk echt geweldig. Zonder mij was er helemaal geen activiteit in Monapoli. Samen met Emma Street en Ikenco zijn wij natuurlijk het ultieme topteam. En om nog met een paar roddels af te sluiten:

Roddel 1. YAN, de expresident van Virtua schijnt Criminal Mastermind te willen worden. Of hij hier inmiddels de leeftijd voor heeft is nog onbekend. Waarschijnlijk zal hij uiteindelijk eindigen in een jeugdinrichting en hier zal hij dan de directeur middels democratische verkiezingen van de troon proberen te stoten en alle beslissingen middels een referendum proberen te beslissen.

Roddel 2. Het schijnt dat na een eeuwigheid Switzisch weer terug zal keren in Digitalië. Deze fanatieke handelaar is natuurlijk een geweldige toevoeging aan het ultime dreamteam.

In het volgende artikel zullen we het gaan hebben over een ander stukje Digitalië. Dit mooie land is natuurlijk veel te onderbelicht.