De 2 of zelfs 3 miljoen nabij

traag begrip speelde het klaar om zijn nettowaarde boven de grens van 1 miljoen te krijgen in handelsperiode 138. Ik ga niet ontkennen dat ik blij ben dat hij niet over mijn record zit, maar ik moet hem in eerste dik feliciteren. Deze overwinning zorgt ervoor dat traag begrip de 2e hoogste cumulatieve nettowaarde heeft, kort na gelaarsdekat1. Dit met nog maar 2 gewonnen perioden op zijn naam een zeer knappe prestatie! Zijn grootste concurrent the hawk spreekt over vervalsing wegens subaccounts, maar het CBI liet alles begaan en keurde het goed.

Ik moet eerlijk zijn, ik hanteerde ook 3 accounts in dezelfde periode. Voor mij werd het tijd om eens tijd en moeite te investeren in wolkenkrabbers. Van op 3 accounts op mijn dooie gemak leek mij dit de ideale sitautie. Tranqer, tranqer_cyb en tranq handelden elk hun eigen product om tot hun wolkenkrabber te komen. Hoger dan 50.000 I-Shell kwamen ze alle drie niet, tot een conclusie kwamen ze wel: de gewone man heeft geen baat bij wolkenkrabbers, de wolkenkrabbers zijn wel nodig voor je winstpotentie.

Rijken worden alleen maar rijker. Dat is de conclusie die we ook na een 100-tal dagen mogen trekken op de wolkenkrabbers. Huurwoekerwinsten tot 350.000 I-Shell kunnen de rijke handelaren ermee opstrijken. In mensentaal is dat bedrag evenveel als een hele periode je het zweet van je lijf handelen voor een top 5-plek. Wat moet een normale handelaar van de middenstand dan nog gaan uitproberen is mijn vraag? Wil je ook zo’n woekerwinsten? Verdien dan in de eerste 4 dagen van de periode 200.000 I-Shell en investeer alles in wolkenkrabbers. Enige ervaring in wolkenkrabbers is daarbij wel vereist. Bouw liefst eerst een toren zo hoog mogelijk voor je kamers pimpt, in plaats van kamer per kamer te verhogen. Tuned had het vorige handelsperiode over legaal cheaten als burgemeester: hanteer zijn voorgestelde technieken om nog sneller die 200.000 I-Shell te versieren.

Rijken worden alleen maar rijker. Dat is de conclusie die we na handelsperiode 138 mogen trekken met betrekking tot de wolkenkrabbers. Hoewel de bedoeling was om de handel in week 3 op een hoog niveau te houden, heeft de hogere nettowaarde voor wolkenkrabbers gebouwd in de derde week een averechts effect. Door het budget van de rijke handelaren, zetten ze zoveel druk op hun leveranciers dat zij nauwelijks een graantje kunnen meepikken. Een gemiddelde elektro-handelaar verkoopt bijvoorbeeld 250 camera’s per periode aan toeristen. Als dan plots een rijke handelaar afkomt, met een bod voor 1.000 camera’s, zou je zelf ook niet plooien als kleine handelaar om ook maar je 5.000 I-Shell extra nettowaarde binnen te halen? Anders stapt de rijke handelaar toch naar een volgende cameraproducent. Doordat de rijken zo goedkoop kunnen inkopen, verhogen ze hun handelswinsten met 25%.

Rijken worden alleen maar rijker. Dit zorgt ervoor dat er ontluisterende voorspellingen kunnen plaatsvinden voor de nabije toekomst. Ik durf het op een blaadje te zetten dat de grens van 2 miljoen I-Shell in 2015 nog gehaald zal worden. Meer zelfs: als er niets verandert aan de wolkenkrabbers, is 3 miljoen I-Shell geen ongeloofwaardig target meer. Handelsperiode 117 waar El Peso de nettowaarde tot boven de 500.00 I-Shell-grens bracht is voor mij de eerste mijlpaal in ongelooflijk hoge nettowaardes. De wolkenkrabbers liggen in het verlengde ervan, en houden het onmogelijke dus voor mogelijk!