Eurodamse bodem raakt uitgeput

Auteur: Leader

De afgelopen week hebben we gezien dat steeds meer grote ondernemers uit Eurodam het besluit hebben genomen zich te vestigen in kleinere steden. De reden voor deze nieuwe trend, is dat de grondstoffen in de Eurodamse bodem zo langzamerhand uitgeput beginnen te raken.

Eurodam is de stad met het grootste oppervlak en zodoende ook het grootste aantal grondstoffen. Het is echter ook de stad met de meeste ondernemers, die allemaal wel wat kavels ontginnen. Het zijn echter vooral de grote ondernemers die in korte tijd zeer veel kavels kunnen ontginnen en grote ondernemers zijn er veel in Eurodam. Voor hen is het vele ontginnen pure noodzaak, aangezien zij hun winkels bij voorkeur steeds gevuld willen hebben met producten in alle soorten en maten.

Wat verder nog bijdraagt aan deze trek naar de kleinere steden, de zogenaamde suburbanisatie, is dat ondernemers enkel de mogelijkheid hebben om kavels te kopen die grenzen aan hun eigen kavels. Er is wel de mogelijkheid om kavels te kopen van andere ondernemers, maar dat zijn in de meeste gevallen kavels waarvan de grondstoffen reeds benut zijn. Het is kortom niet mogelijk om een kavel van de overheid te kopen die aan de andere kant van de stad ligt.

In de kleinere steden en dorpen is er gelukkig nog een grote hoeveelheid grondstoffen te vinden, zodat de bodem van Cyberi� voorlopig niet uitgeput zal zijn. Het zal echter wel belangrijk zijn dat er in de toekomst meer kavels in Cyberi� ontgonnen kunnen worden, zeker nu een gestage groei van Cyberi�rs en winkels merkbaar is.

Leave a Reply