Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

De Pesoaanse ondernemer Bytertje is door de Overheid aangesteld als vervanger van de opgestapte burgemeester BollieBeckham in El Peso. Bytertje werd tijdens de afgelopen verkiezingen tweede in de het westelijk gelegen dorp en was bereid zijn zakelijk belang op te geven voor de functie.

Buitenlandse importeurs hebben bij de Export Vereniging Cyberi� een klacht ingediend over de beperkte mate waarin aan hun vraag voldaan wordt. Vooral de kritische Japanse bedrijven willen graag op de wenken bediend worden, maar vangen bot.

Onder de naam MinicoWorld heeft X-Gear een geschreven soap gelanceerd in Cyberi�. De soap komt iedere vijf dagen uit en is te lezen op http://www.minicoworld.tk/

Enkele prominente Cyberi�rs staan op het punt de nieuwe politieke partij AYWS op te richten. De partij wilde de wegens farming uitgezette politicus Joopsim als lijsttrekker naar voren schuiven, maar zag dit plan geblokkeerd worden door de Overheid. Diverse partijleden zijn inmiddels een actie gestart om Joopsim weer terug te laten keren in Cyberi�.

De EVC is overspoelt met reacties op de grote reclamecampagne in o.a. de Verenigde Staten, Japan en West-Europa voor de stad El Peso. De nieuwe burgemeester Bytertje gaf ruim een half miljoen I-Shells uit voor honderd reclameblokken van gemiddeld tien minuten en diverse billboards. De export verenging vreest nu voor een stormloop aan importeurs welke de interne markt zou kunnen verstoren. Daarom zullen diverse grote bedrijven beurtelings toegang krijgen tot El Peso om in de komende weken producten in te kopen. De EVC verwacht dat ook andere steden kunnen profiteren van het recordbedrag aan buitenlandse investeringen.

Leave a Reply