Nieuwsflitsen

Auteur: Redactie

De hulp aan de Japanse zakentycoon Dhr Mutachi heeft Roebelarendsveen geen windeieren gelegd. Het aanbieden van een diamant, speciaal gemaakt voor de vrouw van de miljonair door m1n1conomy, leverde de stad een goedkope importorder op. Tot de verbazing van de Japanner kon hij een lading chips voor 25 ISH per stuk niet slijten. De computers gingen voor 500 ISH per stuk sneller over de toonbank van de lokale eximcentrale.

De politieke partij 4you heeft zichzelf afgelopen weekend opgeheven. Volgens lijsttrekker Bernard waren enkele leden opgestapt, nadat zij inzagen geen zetel meer te kunnen behalen voor de partij. Dit zette in kettingreactie op gang, waarna de directeur van Minico Vision alleen overbleef. Hij besloot vervolgens over te stappen naar de LNP. Uit een onderzoek blijkt dat de overige leden van de partij, die in huidige parlement 5 zetels bekleed, graag een overstap maken naar het nieuwe Lijst Milou. Daarmee lijkt de fusie tussen 4you en LNP ook volledig van de baan.

Invloedrijke personen binnen Cyberi� verwachten dat de LNP en Lijst Milou de komende verkiezingen de strijd aangaan om de grootste te worden. Daarbij wordt PIM als gevaarlijke outsider gezien.

Diverse beursindices zijn de afgelopen dagen onder de 100-punten grens geduikeld. Vooral de Kronadax ligt er al weken belabberd bij volgens handelaren. Vreemd genoeg vatten economen de koersdalingen positief op. De aanbodmarkt is volwassen geworden. Kleine handelaren zijn rijker dan ooit en de omlooptijd van het geld is zeer hoog. Zo zie je ook dat kavels razendsnel leeggehaald worden. Pas als er schaarste optreed kunnen de koersen geleidelijk weer omhoog.

Leave a Reply