4you

Auteur: 4you

Wij beloofden u kwaliteit, stabiliteit en activiteit. U stemde voor kwaliteit, stabiliteit en activiteit. En wij gaven u die drie dingen.

Wederom wilt 4you u vertegenwoordigen in het Parlement. We hebben onze beloften waar gemaakt en wij hopen dat u wederom vertrouwen toont in 4you. Deze regeerperiode, met 4you die de President, de Minister van Financiën en de Minister van Onderwijs leverde, was de rustigste regeerperiode sinds tijden. De President deed zijn werk tot tevredenheid van alle Parlementariers, de Minister van Financiën leverde een begroting in die zonder noemenswaardige bezwaren door de VR werd goedgekeurd en de Minister van Onderwijs werkte een hele stapel achterstallige status-aanvragen weg. De Parlementsleden van 4you behoorden tot de actiefsten van het Parlement, kregen bijna geen kritiek en stapten niet op, op momenten dat het even tegen zat.

4you is de enige partij waarvan de leden die op de kieslijst staan ook actieve leden zijn. Als u voor 4you stemt dan kunt er van op aan dat 4you er echt For You is.

Leave a Reply