Actief maar toch stabiel: Stem FC De Socialist!

Auteur: FC De Socialist

Falende ministers en complete fracties die niets uitvoeren: het is doodnormaal in het Parlement. Behalve bij één partij: FC De Socialist.

Al rondes lang leveren wij de beste ministers en de actiefste Parlementsleden. Nog nooit is het voorgekomen dat een minister of een andere functionaris van FC De Socialist moest aftreden door een motie van wantrouwen. De resultaten van onze Ministers zijn dan ook verbluffend. Justitie loopt sinds het FCDS-bewind op rolletjes, iets wat daarvoor nog nooit zo was. Over Financiën was onder FCDS geen enkele klacht, en deze ronde heeft Parlementswoordvoerder De Socialist op http://www.parlementsbode.tk als eerste Woordvoerder ooit resultaat geboekt met zijn Parlementsbode. Verder treedt hij nu op als redder-in-de-nood bij Sociale Zaken, na een falende LM-er en LNP-er.

Ook als Parlementslid vervullen we onze functie goed. Alleen deze ronde al zijn er maar liefst 4 wetten van FCDS-hand ingevoerd, en onze Parlementariërs Priest_TK en De Socialist zijn de actiefste van het Parlement. Ook onze nieuwe aanwinst Ottavio Alvarez is zeer actief.

U ziet het: Met FC De Socialist kiest u voor stabiliteit, kwaliteit en ervaring. Onze slogan is dan ook: Actief maar toch stabiel: Stem FC De Socialist!

Leave a Reply