Zwollar beste jongetje van de klas

Auteur: Redactie

Vroeger was Zwollar de boerenstad van Cyberië. Tegenwoordig kijken de inwoners aan de Hoofdweg niet meer op van yuppen die in hun BMCs klei vervoeren. Zwollar rules!

Met het uitreiken van de nieuwe stadsbudgetten vandaag bleek Zwollar op de twee belangrijkste terreinen het beste te scoren. Met een inwonergroei van ruim 250% sinds de start van de handelsperiode en het beste milieubeleid kon de vijfde grootste stad van Cyberië aanspraak maken op de hoogste subsidie: ruim 300 ISH per inwoner. Eerder al lukte het burgemeester Guardian om Zwollar als snelste te voorzien van straatverlichting en cameras.

Beduidend minder goed scoorden Kronenburg en YenVille. De oliestad Kronenburg zag het inwoneraantal slechts met 150% stijgen en viel daarmee behoorlijk uit de toon. Het chique YenVille, dat op dit moment kampt met een fors ruimtegebrek, voerde het slechtste milieubeleid. In twee weken tijd werd er niet 1 park aangelegd. Inmiddels blijkt de Cyberische elite dan ook massaal te picknicken op het hoge dak van de FES YenVille.

Het verstrekken van de nieuwe budgetten was een aangename verrassing voor de acht burgemeesters van Cyberië en Digitalië. Sommige naderden de bodem van het karige budget dat begin februari verstrekt werd en anderen moesten flink in de kosten snijden door de ingrijpende verlichtingsoperatie. Onder veel bewoners leeft inmiddels het gevoel dat de steden niet langer goed beschermd worden door Officers. In heel Cyberië lopen slechts 14 agenten rond en in Zwollar maar 1. Er is dus nog wel degelijk werk aan de winkel voor burgemeester Guardian van het populaire boerenstadje Zwollar.

Leave a Reply