Lijst Milou

Auteur: Lijst Milou

De partij waar op elk appeltje een eitje past? We hebben het dan natuurlijk over Lijst Milou. De partij waar iedereen van had verwacht dat het een eendagsvlieg zou worden maar uit is gegroeid naar een stabiele, goede en degelijke partij. Wij hebben ons sinds 23 april 2003 ingezet voor de burger. We zullen ons altijd inzetten voor de burger. Dat omdat we de burger zelf zijn. Wij zijn geen over het paard getilde politici, Wij zijn jullie en jullie zijn ons.

De partij heeft een ruime selectie op de kieslijst gezet met verschillende soorten persoonlijkheden. Wij noemen een Guardian, een ICE KING en een Jack Kleijn. Ervaring genoeg. Talentvol nieuw parlementair talent in Lijst Milou zoals gelmpie, Dulijon, Tuurtje en Thomasz. Vers bloed binnen de partij zelf met prince_of_darkness, Don Maarten en maja_men. Kortom, namen die wel degelijk verandering kunnen brengen in Cyberië. Vergeten we bijna huisdichter Koos_Kansloos en die-hard Chief Officer van El Peso, Securicor.

Lijst Milou zal zijn zoals jullie dat willen, en Lijst Milou zal worden zoals jullie dat willen. Samen maken wij Cyberië en de Politiek leuk. Wij hopen dat we op jullie kunnen rekenen, jullie in ieder geval wel op ons.

Namens Lijst Milou en namens mijzelf, Milou, wil ik graag alle partijen en alle Mayor-kandidaten veel succes wensen.

Leave a Reply