Het onderwijs lijkt op gang te raken

Auteur: desmalen

Na de startperikelen lijkt het onderwijs in Cyberi� nu toch eindelijk op gang te raken. Er zijn reeds vijf scholen goedgekeurd, te weten: Alvarez opleidingen, Yellow, Facultas, Toekomst College en AOI opleidingen. Door deze late start van de scholen staan er immens lange wachtrijen voor de ingang van de schoolpoorten.

De snelst goedgekeurde school was Facultas Iurisdictionis Cyberiae van Webb_cam. Deze school heeft goedkeuring de status voor advocaat en REA te geven, maar door de huidige drukte wil men momenteel enkel de cursus Advocaat geven, waardoor die andere opleiding, REA, waar veel mensen interesse in hebben, nog steeds niet wordt gegeven.

Kort daarna werd ook de gratis school van Marcello Alvarez goedgekeurd. Maar door het ontbreken van het diploma kon Alvarez opleidingen pas maandag beginnen met lesgeven. Alles leek bij zijn school goed te gaan lopen tot hij na enkele uren de wachtende mensen een halt moest toespreken, omdat hij meer dan tienmaal meer aanvragen had dan wat hij ooit zou kunnen geven. De directeur gaf op en liet het over aan Antonio Alvarez. Deze bracht een persbericht uit met de mededeling dat alle reeds aanwezige cursisten verwijderd waren en dat in het vervolg een cursus 35 ISH zou kosten.

Gisteren is dan ook Yellow weer begonnen met lesgeven na het krijgen van een licentie. Zij zijn daarmee ook de eerste school die weer een cursus Officer geeft. Hopelijk worden ze niet te hard overspoeld door al de aanvragen en kunnen ze de studenten aan.

Toekomst College heeft deze morgen toestemming gekregen om les te geven. Waar eerst de REA-cursus gegeven zou worden is er echter van dat idee afgestapt. Er wordt nu alleen de cursus tot leraar gegeven. Dit zorgt er dus voor dat er geen enkele school REA-cursussen aanbiedt.

Ten slotte is er nog het zo groots aangekondigde AOI, dat een samensmelting is tussen OUC en DNCHBO. Met de belofte beter dan ooit voor de dag te komen, met nieuwe lessen, heeft ook deze school gisteren toestemming gekregen les te geven.

Leave a Reply