Digitaliaanse onafhankelijkheidstrijders bedreigd?

Auteur: Ramsses

Hoewel het Parlement met elkaar overeen is gekomen om Digitalië volgende maand onafhankelijk te verklaren, lijken sommige Cyberiërs zich fel tegen dit plan te keren. Zo hebben enkele Cyberiërs een zogenaamd anti-terreurteam opgericht en zijn druk bezig met het werven van strijders die de zogenaamde terroristen ten val moeten gaan brengen.

Het gaat hier dus om de Tegenpartij die een strijd wil gaan voeren tegen de onafhankelijkheidsstrijders van Digitalië. Personen als Jacobse en van Es, beide lid van de Tegenpartij, denken met hun actie wat uit te kunnen halen. Ze zijn immers al druk bezig met zich te bewapenen en Jacobse wordt naar eigen zeggen steeds meer beschoten door de terroristen. Wij van de tegenpartij willen beletten dat Digitalië ûberhaupt onafhankelijk wordt. Met het uitschakelen van de zogenaamde onafhankelijkheidsstrijders willen we de fouten die door het Parlement zijn gemaakt corrigeren, aldus Jacobse. De onafhankelijkheidsstrijders van Digitalië reageren echter laconiek en boden de Tegenpartij zelfs fotos van de gezochte personen aan.

Toch zijn de Digitalianen zelf misschien wat angstig voor de geuite bedreigingen. Zo richtte ze enkele dagen geleden het DSI oftewel het Digitalian Security Intelligence op welke gelijk volstroomde met Digitalianen. Het DSI moet Digitaliaanse burgers gaan beschermen tegen aanslagen van anti-terreur teams en ook willen ze hen financieel bijstaan als ze toch nog gewond raken bij een of andere aanslag. Een greep uit hun pas uitgebrachte blad: Het Digitalian Security Intelligence beschermt Digitaliaanse burgers tegen wraakacties van Cyberiers die het niet kunnen hebben dat Digitalie Onafhankelijk is… En: Het DSI heeft speciale DSI Agents in dienst die er alles aan zullen doen om te voorkomen dat Digitaliaanse Burgers schade lijden. Desnoods zullen we terugslaan met geweld!. Het ziet er naar uit dat de Digitalianen alles op alles zetten om hun onafhankelijkheid gewoon te krijgen.

Leave a Reply