PVDA

Auteur: PVDA

PVDA is een partij die eindelijk eens WEL opkomt voor de burgers. De parlementariërs op dit moment genieten van een riante salaris, terwijl ze op hun kont zitten en niks uitvoeren. Als dat salaris van die nutteloze parlementariërs gebruikt word om ministeries mee te financieren en daardoor de burgers WEL van dienst te zijn, gebeurt er tenminste nog iets.

Wij hebben een actieve partij met vele leden die bereid zijn consequent, duidelijk hun mening te geven. Natuurlijk zijn we het niet altijd eens met elkaar, maar wij helpen elkaar door te discussiëren over dingen die belangrijk zijn, niet nutteloze dingen zoals in het parlement.

Op dit moment zijn er misschien 5 parlementariërs Echt actief. 5 van de 19 !!! Mensen moeten realiseren dat we hier wat aan moeten doen. We moeten actieve parlementariërs het parlement in krijgen die hun best doen voor cyberie en voor de burgers. Die juist WEL voorstellen inleveren.

Mensen moeten inzien dat Elke Persoon die 2x beter gericht stemt, zorgt voor een beter parlement. Daarom doen wij een beroep op U. U moet lid worden. U moet stemmen. U moet zorgen voor een beter parlement. En dan kan U makkelijk. Word lid, want samen staan we sterk, samen bestrijden we de inactieven en zorgen we voor een duidelijk een eerlijk parlement.

Dus stem NU! op de Partij voor de Armen.

Leave a Reply