Ramania

Auteur: bytertje

Na een artikel in de vorige editie van deze krant gaan er een hoop geruchten. Allereerst even de gevolgen van het vorige artikel:

Ramy the king ! en gelaarsdekat1 zijn zwaar onder vuur komen te liggen. Niet alleen de auteur van dit bericht had namelijk informatie ingewonnen, buiten hem nog velen anderen. Enkelen van hen zijn zo vriendelijk geweest hun informatie af te staan ten bate van mijn onderzoek.

Zo stond een van de grootste handelaren uit Kronenburg wat informatie af over de wisselwerking tussen de MVs van gelaarsdekat1 en zijn MVs. Op slinkse wijze heeft gelaarsdekat1 zijn MVs gebruikt om goedkopere produkten in zijn eigen winkel te krijgen. De opzet was eenvoudig doch effectief. De CoI
gaf zijn MV de opdracht goedkoop producten te produceren. Halffabrikaten wel te verstaan (dit in verband met de belastingen). Na de produktie van deze goederen liet gelaarsdekat1 deze opkopen door een alterego van onze handelaar uit Kronenburg, voor een spotprijs. Na deze overname moest de persoon in kwestie deze goederen met een kleine marge weer te koop zetten. De kleine marge diende als bennzinevergoeding. Voorbeeld:

Kat MV produceert ijzer voor 3,50 ISH met 4 skills op ijzer en 4 op hout, daar waar de marktwaarde voor ijzer 6 ish bedraagt. Het ijzer wordt verkocht voor 3,50 ISH aan de tussenpersoon welke het weer doorverkoopt voor 3,60 ISH. Gelaarsdekat heeft nu het ijzer heel goedkoop en kan het voor 6 ish weer verkopen met woekerwinst. Dit had ook gekund met zijn MV, enig voordeel is nu dat hij bij zijn MV geen hoge marketing nodig heeft en dus weer 1350 ish per MV uitspaart.

Een ander persoon kwam met een opmerkelijke verklaring over de mayor van Eurodam. Waar iedereen altijd overtuigd

leek van zijn oprechtheid blijkt niets minder waar. Uit zijn periode als schooldirecteur blijkt hij namelijk statussen kado te hebben gegeven. Hoeveel mensen daadwerkelijk rondlopen met deze gratis statussen is nog niet bekend en wordt nog onderzocht.

Een laatste persoon kwam naar mij toe met een verklaring over clubcontributie. Ook hierover loopt nog een onderzoek en ik hoop hier volgende week uitsluitsel over te kunnen geven.

Leave a Reply