Marcello Alvarez: biografie door een aartsvijand

Auteur: De Socialist

Cyberië was afgelopen woensdag even tot op het bot verdeeld. Sommigen waren opgelucht, anderen diep geschokt. Voor sommigen kwam het onverwacht, andere hadden het al lang aan zien komen. Marcello Alvarez werd door de Overheid definitief verbannen. Een biografie door een aartsvijand.

Het is al zeker twee jaar geleden toen de mafia voor het eerst haar intrede deed in Cyberië. Nadat eerst de fameuze familie Fedele arriveerde, schoten de families als paddestoelen uit de grond. Eén ervan was de familie Cane. Opgericht door Vincenzo Cane werd de familie al snel weggehoond, vanwege het feit dat enkele prominente leden de cheaterstatus toegewezen kregen. Niemand nam de familie nog echt serieus, maar tegelijkertijd was niemand zich er van bewust dat deze Vincenzo Cane later nog wel iets zou bereiken.

Het was namelijk dezelfde Vincenzo Cane, die onder een andere naam de familie Alvarez opzette. Tezamen met enkele vrienden uit Nederland, werd deze groepering al snel groter en groter. Steeds meer bekende Cyberiërs sloten zich aan, meestal onder een andere alias. Leider werd Vincenzo Cane onder zijn nieuwe alias: Marcello Alvarez.

De familie vestigde zich in YenVille, een dorpje dat tot die tijd nooit echte uitspattingen had gekend. Miquel Alvarez, een prominent lid van de familie, stelde zich kandidaat voor burgemeester van die stad en door stemmen van de complete familie werd hij de eerste mafiamayor die Cyberië ooit had gekend. Door andere families werd Alvarez inmiddels belachelijk gemaakt, omdat het geen mafia meer zou zijn. De successen voor Alvarez gingen echter gewoon door. Ottavio Alvarez werd wederom door stemmen van de complete groep het eerste Parlementslid, en hij werd een tijdje later zelfs Minister van Onderwijs.

Alvarez bleef regeren over YenVille, en zo werd Marcello zelf ook mayor. De successen voor de familie bleven komen, met onder andere Parlementszetels en Ministersposten. Samen hielp de familie verschillende leden aan de advanced-status, waaronder Marcello. Problemen waren er echter ook, bijvoorbeeld toen Ottavio uit de familie stapte. Ook kwam het wel eens voor dat een lid een cheaterstatus kreeg, zoals Miquel overkwam toen hij mayor was, zodat hij moest worden vervangen. Hij is echter nu gewoon weer terug, en bekleedt alweer de positie van mayor.

De laatste tijd ging het wat minder met Alvarez, en kwam Marcello regelmatig in botsing met enkele van zijn vijanden. Zeer recentelijk werd hij verbannen uit de Premium Member-club wegens grof taalgebruik. Toen hij nog geen twee dagen later aarstvijand De Socialist grof beledigde en bovendien met de dood bedreigde in de meetingclub was het de Overheid echt teveel. Men zag geen andere uitweg dan verbanning.

Marcello Alvarez zal zich ongetwijfeld beseffen dat hij een stap te ver is gegaan, en dat hij het Cyberische leven iets te serieus heeft genomen. Voor spijt is het, volgens de Overheid, echter te laat. Met Marcello vertrekt er een controversiële inwoner uit het land. Velen zullen blij zijn dat hij moet vertrekken, anderen zullen er om treuren. Feit blijft, dat YenVille, en wellicht zelfs Cyberië, zonder Marcello niet meer hetzelfde zullen zijn. Marcello Alvarez, advanced, ex-MvV, ex-mayor en met name oprichter van de familie Alvarez, heeft vrienden en vijanden gemaakt in Cyberië, maar terugkijkend kan gerust gesteld worden dat met zijn verbanning één van de meest succesvolle en invloedrijke spelers uit het land verdwijnt.

Leave a Reply