Praatje met Ramy the king !

Auteur: Lucius

Voor de eerste Praatje met van deze handelsperiode mocht ik naar het Blauwe Huis, oftewel; een praatje met de kersverse president Ramy the king !.

Ramy the king ! kwam twee jaar geleden voor het eerst naar Cyberië. Hij heeft als eerste veel lesgegeven op scholen en ondermeer ook zijn eigen school gehad. Daarna is hij de politiek in gegaan, verscheidene keren het Parlement ingekomen en heeft wat gehandeld (22e in de eindlijst). Toen kwam zijn kans om mayor te worden omdat Tha Game Master na drie ambstperiodes zich niet meer verkiesbaar kon stellen. The King ! bleef 3 periodes lang mayor en moest dus zelf ook stoppen. Als lijsttrekker van PvdA werd hij met zijn partij de grootste van Cyberië en werd hij President van periode 17.

Tijd voor een praatje met; hoe denkt ramy the king ! over dit Parlement en zal het slagen?

Meneer de president, hoe bevallen de eerste paar dagen in het Blauwe Huis?
Ze bevallen goed, het is even wennen en ik moet veel snel leren, maar het lukt me naar eigen mening wel aardig, en ik voorspel een goede ronde voor het Parlement.

Ja, dat wilde ik net over beginnen, denkt u dat een goede periode wordt in de politiek, en waarop baseert u uw mening?

Ja, dat denk ik wel, als je kijkt naar de 1e actie die dit Parlement al gemaakt heeft, het proberen inactiviteit terug te dringen. Op zo`n voorstel word na wat discussie volmondig voor gestemd, dan is het duidelijk voor mij dat de parlementariërs net zoals mij bereid zijn hier een goede ronde van te maken.

Wat vindt u van de verdeelde ministersposten?

Ik vind dat er een mooie coalitie is gemaakt waarbij er goede personen op de ministeries zijn gezet, ik heb er alle vertrouwen in dat zij deze goed zullen runnen.

Kunt u misschien iets vertelen over mogelijke wetswijzigingen zie er besproken zijn?

Er is bijvoorbeeld al gesproken over een fout in de wet, hierin stond dat er mensen buiten de VR als rechter aangesteld mochten worden, maar deze geen uitspraak in zaken mochten doen, deze wet is al bijne hersteld, daarnaast zijn er op dit moment vooral orienterende discussies over het beleid van de ministeries

Welke dingen zijn er veranderd in uw leven m.b.t. het President zijn?

Ik kreeg vele aanmeldingen binnen via mijn mail en heb wat meer aanzien merk ik.

Wanneer heeft u besloten om voor het Parlement te gaan, en hoe werd u lijsttrekker van PvdA?

Ik heb voordat ik mayor werd besloten om eens voor het parlement te gaan, dat beviel me goed, maar toen ik de kans kreeg mayor te worden ben ik dat ook 3x geweest, met veel plezier, ik heb me daarna weer voor het Parlement verkiesbaar gesteld, en ben ik President geworden. Lijsttrekker ben ik geworden omdat ik altijd al voor linkse partijen ben geweest, en vinny mij een geschikte kanidaat vond.

Wat zijn uw toekomstplannen?

In de toekomst, tsja, ik ben niet zo`n vooruitkijker, ik plan geen maanden vooruit ofzo, misschien start ik wel weer een school, of ga ik weer voor mayor eurodam, you will never know

Dan nog wat bekende vragen:

President of Mayor
Hmm… President dan maar

Rijk of Arm

Arm

SPAM of FCDS

FCDS

PvdA of FCDS

Uhh……..PvdA

Advanced of Veteran

Advanced, denk ik

Vinny of Ottavio Alvarez

Vinny

Michiel Hutman of Remco Bogaard

Remco Bogaard

Rechtdoor of Achteruit

Rechtdoor

Rood of Groen

Rood

Leave a Reply