Communisten doen nieuwe poging

Auteur: Ché-Guevara

Het communisme is al weer een tijdje verdwenen in Cyberië. Jaren geleden probeerden de communisten met hun strenge zienswijze Cyberië om te vormen tot een utopia waar iedereen gelijk is. Een bekende communistische partij was De Communist maar aanhangers waren er niet voldoende aangezien de partij nooit het parlement heeft gehaald. Maar jaren later lijken er toch nog enkele communisten over te zijn en zijn er zelfs enkele nieuwe aanhangers van de politieke stroming gekomen.

Sinds vorige week is er weer een nieuwe communistische partij opgericht genaamd Nationaal Communistische Partij of kortweg NCP. In een ver stadium is de ontwikkeling van de partij nog niet, maar toch lijken er wel medestanders te zijn. De NCP zal Cyberië weer sociaal maken en de corruptie en slechte regeerders een halt toe roepen aldus voorzitter van de NCP, oud Minister van Onderwijs en oud Vice PresidentThe Socialist. Verder zei The Socialist: Al jaren lang beweren partijen dat ze de armen helpen, maar nog steeds wordt er niemand geholpen. Mensen lijken steeds meer voor hun eigen belang in het parlement te zitten dan voor het belang van het volk. Dit moet beslist gaan veranderen.

Of de NCP werkelijk deze verkiezingen gaat meedoen is nog de vraag, eerst moeten ze meer aanhang krijgen om hun status te krijgen. Snel opgeven zullen ze echter niet, omdat ze het communisme weer een echte kans willen geven en niet gaan stoppen voor hun doel is voltooid.

Leave a Reply