Agent schiet op burger

Auteur: vinney

Morty Alvarez heeft op een burger geschoten, zo bleek afgelopen donderdag. Paul Gambino, een crimineel uit El Peso, is beschoten door de don van de familie Alvarez. Binnen korte tijd was iedereen druk aan het discussiëren over het inmiddels beruchte schot. Sinds ruim een week geleden kunnen agenten ongestraft schieten op burgers. Hierbij moeten ze wel oppassen dat er geen andere agent in de buurt is. De Minister van Veiligheid liet dezelfde dag nog weten dat hij overwoog om Morty te ontslaan.

Graeck, jurist en Veteraan, liet weten dat hij het allemaal onzin vond. Volgens hem heeft de vertegenwoordiger van de Alvarez-familie zelfs het recht om onschuldige burgers te vermoorden. Hij liet tevens weten dat ze beter hadden moeten nadenken voordat ze hem zouden aanstellen als Officer. Bovendien zou de MvV in juridische problemen komen als hij Morty Alvarez zou ontslaan.

Deze verklaarde reeds dat Paul Gambino een crimineel was en een bom had gelegd. Dit zou reden genoeg zijn om ervoor te zorgen dat hij dat nooit meer zou kunnen. De Pesoaan reageerde direct en ontkende hevig. Volgens hem had hij geen huis, dus geen computer en kon dus helemaal geen bom leggen. Binnenkort zullen we wellicht meer horen over het eventuele ontslag van Morty Alvarez.

Leave a Reply