Algemeen nieuws

Auteur: frekie

Mayor YenVille stapt op.
YenVille kent sinds dinsdag een nieuwe burgemeester. Ex-Mayor Heyy heeft zijn groene ambtsketting met gouden plak overgedragen aan Morty Alvarez. Heyy verklaarde dat zijn tijd erop zat als de burgervader van YenVille, omdat hij wat meer tijd wil gaan doorbrengen bij zijn familie in Nederland. Verder gaf hij aan een bijzonder mooie tijd te hebben meegemaakt gedurende zijn twee ambtstermijnen, ook stelde hij de nauwe verbondenheid van de meeste YenVillers ten zeerste op prijs. De Veteranen Raad besliste trouwens dat Heyy zijn passieve kiesrecht niet zal verliezen.

Verkiezingscampagnes op volle toeren!

We zitten amper over de helft van de handelsperiode, maar de verkiezingscampagnes draaien alweer bijna op 100%. Mensen die zich verkiesbaar zullen stellen stampen de ene club na de andere uit de grond om wat publiciteit te maken. Het zijn vooral de mayorkandidaten die veel moeite doen om te laten blijken dat ze verkiesbaar zijn voor een bepaalde stad, en dit zijn dan meestal de minder bekenden onder ons, zo blijkt althans uit een korte analyse.

Milieuactivisten zijn tevreden

Toen afgelopen dinsdag de milieuinspectie elke stad 1 voor 1 kwam controleren op milieuvriendelijkheid, vielen inspecteurs bijna letterlijk op de grond van verbazing: nog nooit is de grond zo onbeschadigd geweest als de voorbije 2 weken. Normaal moeten we al na reeds 1 week vaststellen dat sommige stukken grond volledig zijn uitgeput, nu is er nog een overvloed aan elke grondstof die ons land rijk is! aldus een verbaasde inspecteur. Alle natuurverenigingen in ons land zijn alvast tevreden met het positieve rapport van de onderzoekers.

Leave a Reply