PvdA: Wij komen voor U op!

Auteur: PvdA

De samenleving is een trap. De armen staan onderaan, de rijken bovenaan. Met ambitie als kracht en standpunten als hamer willen wij zoveel mogelijk treden vernielen. Er zal meer mogelijk zijn voor de armen, door bijvoorbeeld goedkoper Onderwijs en meer subsidie. De mens is gelijk. Ook de Cyberiërs.

De PvdA is een Partij met een mening. Dit komt doordat wij een duidelijk streven hebben; het helpen van de armen. We worden gepusht door een droom, die nog altijd niet geheel in vervulling is gegaan; gelijkheid in de samenleving. Rijken worden vaak beschouwd als beter, maar wij bewonderen juist de armen, om hun doorzettingsvermogen. Door die opvatting zouden wij wel eens de enige écht sociale Partij kunnen zijn.

Drie maal achter elkaar zijn we de grootste geweest. Dat is een hele prestatie en we zijn er trots op. Het is een eer om het Volk te mogen vertegenwoordigen met maar liefst vijf Zetels.

We hebben een Politiek turbulente periode achter de rug. De President van de PvdA week echter niet af van een strak beleid, inactievelingen moeten immers zo snel mogelijk vervangen worden. De PvdA-Parlementsleden lieten hun mening horen in discussies en intern werden er druk sociale plannen bedacht.

We hechten grote waarde aan de mening van datgene dat we vertegenwoordigen; het Volk. Hoe meer Zetels U ons gunt, hoe meer inspraak U zelf heeft.

Wij komen voor U op!

Leave a Reply