Prijzenslag

Auteur: Redactie

Cyberi√ę is bij tijd en wijle een gezellig land. Maar uiteindelijk draait het toch gewoon om de knikkers. Wie vielen er in de prijzen?

De periodewinst voor Rijkste Ondernemer ging naar podje, de min of meer gediskwalificeerde winnaar van april. Aan zijn huidige overwinning valt echter niets af te dingen en hij verdient daarmee 75 Premium Member-dagen.

De strijd om de TMC 50 werd ook al snel bepaald. Mr. Blatertje zag zijn MV-truc mislukken en richtte zich daarna maar op de ranglijst voor schatkisten. Met succes, met 4250 gram goud won hij het klassement en 50 Premium Member-dagen.

De meest ervaren racer, frima, won ook de meeste races en viel daardoor dubbel in de prijzen. Met maar liefst 11 race-overwinningen ontving de handelaar 45 Premium Member-dagen.

Podje werd verkozen tot Premium Member of the Month, boven frekie en bytertje. Dit leverde hem wederom 15 dagen op als Premium Member. Politicus van de Maand werd Cent, met 25% van de stemmen. De Beste Mayor werd frekie van YenVille, met de hoogste gemiddelde score. De Beste leerling ten slotte was …, nummer¬†… op de ranglijst. Hij ontvangt 15 dagen Membership.

Leave a Reply