MIP – Awards

Auteur: Bonanza/Tabakko

Inwoners van de Federatie zijn verzot op diploma’s; statussen en prijzen. Naast de standaard diploma’s die worden toegekend aan o.a. officers en teachers; en de statussen van Advanced en Captain of Industry worden er ook regelmatig extra wedstrijden en competitie�s georganiseerd. Een bekende daarvan zijn de awards. Deze trend is begonnen met het Guinness Book of MC door Twexx gevolgd door de The Round Awards (TRA’s) door de Ministers van Binnenlandse Zaken. Een nieuwe generatie zijn de MIP-Awards.

MIP-Awards (of Miniconomy International Player Awards) is een nieuw initiatief dat alle MC-spelers wil samenbrengen onder één dak. De groten onder ons worden gehuldigd en bejubeld, want geef toe, zo’n MIP-Award staat mooi in het profiel.

Maar daar blijft het niet bij! De winnaars krijgen niet enkel de eer de grootste te zijn, maar krijgen daarbovenop ook nog een prachtige prijs! Deze kan bestaan uit credits, PM-dagen en zelfs ISHjes.[

Maar voor het zover is, moeten we eerst nomineren en stemmen. En aangezien het een project is door en voor inwoners van de Federatie, zijn zij het ook die bepalen wie er uiteindelijk zal winnen. De eerste week wordt er enkel genomineerd. Daarna volgt de stemming.

Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen, is het noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen stemmen. Zo kan ook jou favoriet één van onze elf Awards winnen. De categorieën zijn: Trader, Lawyer, Officer, Mayor, politician, political party, bar keeper, most interesting profile, best male player, best female player, best general player.

Neem voor meer informatie zeker een kijkje in de club (MIP-Awards) of bezoek de website (http://www.freewebs.com/mip-awards/).

Leave a Reply