Back on Track

Auteur: Pedro Alvarez

Het is vele Cyberiërs al opgevallen, de activiteit in de politiek is weer duidelijk gestegen.
Zo is er al een wetsvoorstel ingediend over een fout in het wetboek zodat als er een verkozen persoon die in het parlement zetelt een cheater of een criminal status oploopt niet kan worden ontslagen. Gelukkig is dit detail nu opgelost.

Buiten het parlement wordt er nog hevig gediscussieerd over de verdwijning van Yenville en meer bepaald, welke fout bonanza gemaakt heeft. Sommige politici eisen zelfs de uitzetting van bonanza uit Cyberië.

Vele ook niet onopgemerkt is gebleven is het plotse ontstaan van verschillende nieuwe partijen. Zo zijn er in Cyberië maar liefst acht actieve partijen, Van deze acht partijen zijn er maar liefst vijf nieuwkomers. Dit is wel duidelijk het ultieme bewijs dat veel Cyberiërs klachten hebben over de huidige gang van zaken en de huidige partijen in Cyberië.

Maar al deze kleine feitjes zijn geweldig voor onze politieke activiteit.
Hopelijk zal de politiek opfleuren en worden er meer wetten en spelwijzingen doorgevoerd, hopelijk zal gerechtigheid geschieden rond de gebeurtenissen in Yenville en hopelijk zal er een grote diversiteit aan partijen zijn. Maar dit alles zullen we pas met zekerheid kunnen zeggen op het einde van deze nieuwe handelsperiode.

Leave a Reply