De Ronde winnaar

Auteur: Redactie

Elke handelsperiode zijn er altijd een aantal handelaren die zich vanaf dag 1 inzetten voor de rondewinst. De laatste rondes is dat vaak het geval geweest van een speler uit Virtua, de kavels waren goedkoop, er zat veel erts in de grond ( met name in Centropolis) en een groot deel van het budget gaat naar de toeristen, zodat de ijzerhandelaren daar goed geld mee kunnen verdienen.

Maar deze ronde waren de kavelprijzen gelijk getrokken met die van Digitalie en Cyberie waardoor het moeilijker zou worden voor een Virtuaan om de rondewinst te pakken. Big Daddy begon deze ronde in Centropolis met de ijzerhandel, met name in het begin maakte hij veel omzet en winst. Zijn concurrent Lion King (die al eerder een ronde had gewonnen) had een veel minder goede start, hij startte in Cashington maar de mayor liet het daar afweten. Daarom startte hij snel een ijzer mv in Bahthoevedorp op om toch een begin kapitaal te maken. Na een lange tijd keerde ook Bytertje weer terug in El Peso, hij zat zoals altijd in El Peso en wist daar de kaart ook behoorlijk leeg te trekken. Ook The Marketeer was er deze ronde weer bij, die van als van ouds weer plastic deed in Kronenburg. Geschat wordt dat deze 4 mensen de top 4 zullen samen stellen, maar in welke volgrode weten alleen de federals.

De schatting zal zijn dat Lion King ook deze handelsperiode weer wint, dat Bytertje tweede wordt, gevolgd door Big Daddy en daarachter The Marketeer.

Als Sandertje19 deze ronde de top 10 plaats behaald zal hij COI worden, hij werd deze ronde ook al gevraagd voor de Cov raad.
Verder gaat Miniconomy na deze ronde voor twee rondes dicht, het gerucht gaat dat er nieuwe spelopties worden doorgevoerd. We hopen erop!

Leave a Reply