Vive le roi!

Auteur: COE

Met de benoeming van marcelbuter tot koning van Digitalië is een einde gekomen aan het tijdperk Geert. Dat dit tijdperk ten einde kwam door de uitzetting van Richard en Geert verbaast mij persoonlijk niets. Die twee waren al langer bezig met het opzoeken van de grenzen en hebben die grenzen uiteindelijk ook gevonden. Het is treurig voor beide personen dat ze er pas achter kwamen waar de grenzen waren op het moment dat ze deze reeds hadden overschreden.

Bij een nieuw tijdperk horen veranderingen. En één van die veranderingen zou moeten zijn dat Digitalië eindelijk haar budgetsysteem krijgt. Argumenten tegen zijn er eigenlijk niet meer. Vanaf volgende handelsperiode zullen in Digitalië namelijk de twee personen wonen die de meeste ervaring hebben met het systeem. Dat Wouter nog geen tijd gevonden heeft om het budgetsysteem klaar te maken voor Digitalië is erg jammer.

Of marcelbuter I het lang vol zal houden is voor mij nog maar de vraag. De enige koning die het écht lang volgehouden heeft was koning Geert. Hierdoor lijkt het waarschijnlijk dat verschillende personen nu zullen proberen hun kans te grijpen en een poging zullen wagen om koning te worden. Desalniettemin durf ik nu eindelijk weer uit volle overtuiging te zeggen: Lang leve de Koning!

Leave a Reply