Wij Zijn Er Voor Ons Volk!

Auteur: Nationaal Cyberië

Het is altijd het zelfde liedje; die oudjes zijn altijd aan het zeuren, discussiëren over goede ideeën en wat doen ze? Niks! Al die kostbare tijd om naar het stemloket te gaan verloren, dus ook geld. Wij willen dit veranderen. Meer doen! Dat is wat nodig is, meer echt doorvoeren en meer voorstellen daadwerkelijk indienen. Daarom is er verandering nodig, en dit kan niet zonder U. Dit keer zult u niet geld verspillen.

Wij willen ook weer wat leven in de brouwerij. MvSoZa is hard nodig. Dan is het gezellig in Cyberië. Dan wordt er weer gelachen in het Parlement en in het Achterkamertje. En dan zijn er niet alleen maar van die saaie langdradige discussies. Kleine handelaren kunnen daar dan een uitkering vragen, net zoals in het echte leven. En wij willen de veiligheid keihard aan pakken!

En ook het onderwijs komt aan de orde. Er zullen mensen zijn die bodyguard kunnen worden tegen kosten. Dat geld wordt gegeven aan scholen om de cursus van officer zo laag mogelijk te houden wat betekent meer leerlingen, meer officers en ook nog eens Bodyguards!

U stemt toch ook? Stem dan Nationaal Cyberië

Nationaal Cyberië, Nationaal de beste!

Leave a Reply