Het leven gaat door

Auteur: COE

Na afloop van elke handelsperiode staat er een boot klaar om handelaren, politici en CBI-agenten op het laatste nippertje te redden van de vulkaan uitbarsting. Maar eenmaal aangekomen in een Europese haven is het niet zo dat iedereen een weekje gaat niksen.

Handelaren komen bijeen in de plaatselijke pubs om de uitslagen te bespreken, kartelafspraken te maken en te ontspannen van drie weken hard werken. CBI-agenten en Federale medewerkers gaan aan de slag met het controleren van de uitslagen. Op geheime locaties over de hele wereld gaan de speurders op zoek naar frauduleuze luchtjes.

Daar waar de overige inwoners zich over de wereld lijken te verspreiden zoeken politici elkaar juist op. Op het zogenaamde Parlementsforum gaat het Parlement opzoek naar nieuwe ministers. Maar niet alleen Cyberiƫrs laten zich er horen, ook Digitalianen en Virtuanen komen hun zegje doen. En zo ontstaat er een kippenhok waarin iedereen roept, gehoord word en nog meer roept.

Beste mensen, in de ‘rustweek’ zijn de handelaren, CBI agenten en Federale medewerkers eindelijk een week af van de politici. Maar de politici kunnen lekker doorgaan met hun gezeur. Ideaal toch?

Leave a Reply