Invasie?

Auteur: sugarfree

De plannen van een Digitaliaan. Niet zo moeilijk om te raden wat een Digitaliaan in het parlement wil doen. Die boetes omlaag krijgen natuurlijk. Maar wat als dat niet het doel is van Digitalië? Wat als er een veel groter plan is? Vandaar dit artikeltje.

Sugarfree in Cyberië, normaal een reden om je huisje in te vluchten en koortsachtig op zoek te gaan naar bommen. Deze keer is het de mayor van Bahthoevedorp. De eerste stap naar het nationaal bestuur. Hoewel iedereen denkt de motieven van deze eenzame Digitaliaan te kennen, betwijfel ik of het wel de werkelijke ideeën zijn, die ze denken.

Natuurlijk zal er geprobeerd worden om die boetes te verlagen, maar als dat het enige is, dan is het een erg omslachtige manier. Om eerst een ronde zogenaamd te integreren en dan proberen iets te veranderen in de Cyberische politiek. Ook ik heb meegedaan met het verzinnen van dingen om de politiek weer levendiger te maken. Er kwamen overal leuke ideetjes uit, maar zulke ideeën zijn zo anders, dat men ervoor afschrikt.

Dus wat nu uiteindelijk het doel is van deze “invasie“? Dat weet bijna niemand, maar het blijft oppassen geblazen met die Digitalianen.

Leave a Reply