Reactie bovenstaand artikel

Auteur: Fries Front

Reactie van één van de leden van Fries Front.

Allereerst bedank ik de redactie dat ik een reactie mocht plaatsen. Ik ben diep gechoqueerd door de aantijgingen in bovenstaand artikel. Fries Front is een handelsorganisatie die al handelperiodes lang opereert. Wellicht inderdaad eerst zonder naam, maar de leden van de groepering waren al handelperiodes lang met elkaar aan het handelen.

Wij hebben nu besloten ons een naam te geven omdat wij in de spotlights wilden komen te staan. En dat is ons zeer goed gelukt. Het is dan ook opmerkelijk en huigelijk te zien hoe de massa opeens wakker wordt als vier goede en op ladder hoge handelaren zich opeens ontbloten aan het volk. Ons doel is dan ook zeer zeker bereikt. Nog nooit is het Achterkamertje zo druk bezocht en er heerst opeens activiteit in het Parlement. Alleen enkel spijtig dat wij daarvoor een stuk van onze reputatie moesten inleveren.
Over de beweringen dat wij het spel verzieken: één grote duimzuigerij.
Onze handelaren volgen de wetten correct en het is onze bedoeling ook niet om iets te verzieken. Indien dat wel onze bedoeling was geweest hadden we het anders aangepakt en dan waren er tenminste gevolgen. Momenteel roep ik iedereen op om lekker door te handelen en te discussiëren en daar het zwartmakerij gedeelte jegens ons achter wegen te halen.
Volgende ronde is Cyberië waarschijnlijk Fries vrij.

Getekend,
FF

Leave a Reply