Ruzie, ruzie en nog eens ruzie!

Auteur: Bloemenverkoper

Het is eindelijk weer eens spannend in de politiek en economie. Ruzie hier, ruzie daar, ruzie overal. Er zijn eigenlijk twee kampen, namelijk: Fries Front en de Rest (Equites). Hoe het allemaal komt? Het begon al tussen de afgelopen handelsperiode en deze handelsperiode. Op het parlementsforum werd Zofona gekozen tot President. Meteen toen Podje Vice-President werd en zich als enige kandidaat stelde voor het MvF-schap ging de bal aan het rollen. Er werd gezeken op alles dat los en vast zat, op iedereen die voorbij kwam lopen, rennen, kruipen of fietsen. Het zou een bittere strijd worden in het parlement. Podje en Zofona en consorten tegen Vinny en The Socialist en consorten. Maar dat deze handelsperiode zo zou beginnen had niemand voorspeld.

Het was dag twee van de Handelsperiode. Overal dook Fries Front op. Dat was het begin van het einde. Discussies en ruzies barstten los in het achterkamertje en het parlement. Er zou voor 200.000 ish worden geïnversteerd in Staatsveiligheid. Waarom? Joost mag het weten. Veel personen trokken de MvF en de President, die in de zelfde handelsgroep Fries Front zitten, meteen in twijfel. Zouden ze die 200.000 ish willen witwassen naar personen van Fries Front en daarmee de ronde winnen? Niemand kan het zeggen. Iedereen kreeg het over zich heen, de ruzie.

Zelfs Equites was een tijdje de sigaar door Remco. Hij beschuldigde hen van spelbederf, terwijl zijn eigen groep, Fries Front, meer aan spelbederf deed dan Equites volgens de Equites-leden. Zij zouden Leontjuh1 meerdere malen hebben ingesloten. Equites zou SteenGigant hebben neergeschoten voor meer dan 22.000 ish (Het precieze bedrag is niet terug te vinden). En dat zou dan spelbederf zijn terwijl er in Digitalië, ons buurland, rond de 30.000 ish van personen zijn afgeschoten.

Hoe deze ronde afloopt? Hoeveel boetes er worden gegeven? Niemand zal het precies weten! Blijf dus vooral spelen!

Leave a Reply